Profesjonalne Środki Utrzymania Czystości
Satysfakcja klienta jest priorytetem każdego lokalu gastronomicznego i każdej restauracji. Czystość pomieszczeń, urządzeń i wyposażenia stanowi pierwszy parametr oceny danej placówki przez konsumenta.
Drugim parametrem jest jakość i smak potraw, na które bez wątpienia wpływ ma wysoki poziom higieniczno-sanitarny kuchni. Kierując się więc dobrem klienta, po konsultacjach z restauratorami oraz dostawcami sprzętu gastronomicznego stworzyliśmy linię, która w sposób kompleksowy zapewnia utrzymanie czystości w obszarze gastronomicznym. Produkty w linii gastroline podzieliliśmy na 6 grup, w których znajdują się m.in. preparaty do mycia naczyń, usuwania przypalonego tłuszczu, mycia lad, chłodni, dezynfekcji czy bieżącego utrzymania czystości wszelkich powierzchni zmywalnych. Wraz z preparatami oferujemy profesjonalne systemy dozowania, które zapewniają wzrost bezpieczeństwa pracy i kontrolują zużywanie preparatu w optymalnych ilościach. Organizujemy szkolenia, na których uczestnicy zdobywają wiedzę w zakresie ogólnych zasad utrzymania czystości, optymalizacji kosztów sprzątania oraz podstaw systemu HACCP.
Optymalne rozcieńczanie profesjonalnych środków czyszczących możliwe jest jedynie przy użyciu odpowiednich systemów dozowania. Właściwe dozowanie wpływa bezpośrednio na jakość sprzątania, efektywność pracy czyli koszty oraz bezpieczeństwo użytkowników.
Firma VOIGT proponuje efektywne systemy dozowania manualne i mechaniczne. Do Państwa dyspozycji pozostają wykwalifikowani Specjaliści ds. Serwisu, którzy pomogą przy montażu i regulacji systemów dozowania oraz przeszkolą w zakresie optymalnego stosowania.